Us ensenyo una recepta que em va ensenyar una professora i jo l'he adaptat. Li direm "Canelons de la Indiana".
Ingredients:
- 12 plaques de canelons
- 150 grams de salmó fumat
- 150 grams formatge de cabra (de ¨rulo¨)
- 6 bastonets de cranc
- una llauna de tonyina
- 3 o 4 fules d 'enciam
- 2 ous durs
- mitja ceba
Elaboració:
- Bulliu, escorreu i estireu les plaques de la canelons
- Talleu i piqueu tots els ingredients. Heu de treure la pell del formatge
- Barregeu-ho tot bé amb una forquilla
- Farciu les plaques i enrotlleu-les
- Podeu servir el plat amb una salsa maiones
Proveu-los que són molt bons!
Tenen molt bona pinta! Els faré un dia que faci calor.
ResponEliminaJo també copiaré la recepta i els provaré. Gràcies per compartir Indiana!
ResponEliminaIndiana tenen molt bona pinta!!
ResponEliminaJo me a punto a cuinar la teva recepta. Moltes gràcies Indiana.
Els canelons són el meu plat preferit. I aquests semblen boníssims!!
ResponElimina