dilluns, 23 de març del 2020

Canelons freds de salmó i formatge de cabra

Hola a tothom!


Us ensenyo una recepta que em va ensenyar una professora i jo l'he adaptat. Li direm "Canelons de la Indiana".

 Ingredients:

  • 12 plaques de canelons 
  • 150 grams de salmó fumat 
  • 150 grams formatge de cabra (de ¨rulo¨)
  • 6 bastonets de cranc 
  • una llauna de tonyina 
  • 3 o 4 fules d 'enciam 
  • 2 ous durs 
  • mitja ceba 


Elaboració:
  1. Bulliu, escorreu i estireu les plaques de la canelons
  2. Talleu i piqueu tots els ingredients. Heu de treure la pell del formatge 
  3. Barregeu-ho tot bé amb una forquilla 
  4. Farciu les plaques i enrotlleu-les
  5. Podeu servir el plat amb una salsa maiones

Proveu-los que són molt bons!





4 comentaris:

  1. Tenen molt bona pinta! Els faré un dia que faci calor.

    ResponElimina
  2. Jo també copiaré la recepta i els provaré. Gràcies per compartir Indiana!

    ResponElimina
  3. Indiana tenen molt bona pinta!!
    Jo me a punto a cuinar la teva recepta. Moltes gràcies Indiana.

    ResponElimina
  4. Els canelons són el meu plat preferit. I aquests semblen boníssims!!

    ResponElimina